מסעדת ׳לוטם׳

מסעדת "לוטם " מסעדה חלבית שכולה חוויה קולינארית מרגשת .
במסעדת "לוטם "תמצאו הפוגה קסומה של שלווה וטעמים ,נגיש לכם דגים טריים ונאים ומנות טעימות ומעוררות השראה, קולינריה ברמה גבוהה בניצוחו של השף אביאל סנדרוסי.
תוכלו לשבת בדק האייקוני שלנו שמשקיף אל הרחוב ולטבול ברוגע עם ניחוח של בריאות ,טעמים קטיפתיים ושלווה ירוקה.

Carmel Maternity

השפים שלנו

תחת ידיהם של השפים יואב בר ואביאל סנדרוסי , הופכים חומרי הגלם האיכותיים למנות קלאסיות, מפסטה בעבודת יד דרך סשימי ועד הקינוחים הייחודיים .
יואב בר : "אוכל בעיני הוא צורך רגשי , הדבר שקושר אותי לבישול ולמטבח הוא האהבה שלי לאוכל ולאנשים והמטרה שלי היא לחבר בין שתי האהבות האלה, לכן אני לוקח את התחום הזה באופן אישי כל כך"
30 שנות ניסיון, תחת ידיו נפתחה רשת "בבקה" ,"קבוצת אניס", "גזוז" , "פארו" ו"ביץ' קלאב" .
השכלה קולינארית לימודי מאסטר שף בפקולטה לחקלאות ברחובות מטעם האוניברסחטה העברית ו- "CULINARY INSTITUTE OF AMERICA " בניו יורק ובקורדון בלו בלונדון.
שף אביאל סנדרוסי ,בעבר שף מסעדת "הרברט סמואל " וסו שף מלון " אחוזת יערות הכרמל ", אביאל הוא שף בעל רקע וניסיון רב במסעדות יוקרה ומלונות בארץ ובחו"ל

Carmel Maternity Hotel
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Carmel Maternity Hotel

נשמח להיות איתכם בקשר,
הירשמו ותוכלו לקבל עדכונים על הטבות ומידע לקראת הלידה.

תפריט נגישות